HZS Pardubického kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Nedělní zásahy hasičů

HZS Pardubického kraje, územní odbor Ústí nad Orlicí

V neděli 4. února v 16.03 hodin zasahovala jednotka hasičů z Lanškrouna u nehody dvou vozidel v Damníkově. Jednotka po příjezdu na místo zjistila, že se jednalo o střet dvou osobních vozidel, která po střetu skončila zhruba sto metrů od sebe a mimo komunikaci. Řidička s vozem Renault Clio skončila v příkopu plném vody. Ve druhém autě značky Škoda Octavia cestovaly dvě osoby. Automobil skončil mezi stromy. Jednotka hasičů provedla zajištění vozidel proti úniku provozních náplní a zajistila je proti vzniku požáru. Zraněné osoby byly převezeny do nemocnice. Hasiči dále uklidili střepy a zbytky vozidel v délce zhruba sto metrů.

HZS Pardubického kraje, územní odbor Pardubice

Dým začal vycházet z mřížky nad krbovou vložkou v dřevostavbě v Třebosicích v neděli po 18.hodině. Na pomoc byli v 18.46 hodin přivoláni hasiči z Pardubic. Ti zjistili, že žhne sádrokartonový obklad kolem krbu. Obklad hasiči rozebrali a zjistili, že je špatně zhotovena konstrukce krbu. Požár byl zlikvidován v 19.48 hodin. Škoda byla předběžně vyčíslena na 80 tisíc korun. Uchránit se podařilo majetek ve výši 4 miliony korun.

HZS Pardubického kraje, územní odbor Svitavy

Na silnici do Jedlové směrem na Hamry spěchaly hasičské vozy v neděli 4. února v 22 hodin. Řidič s vozem Suzuki Grand Vitara skončil jízdu v potoku a na boku. Při příjezdu hasičů již byla osoba z auta venku. Řidiči pomohli z auta místní občané. Řidič byla ale na občany agresivní a z místa nehody utekl. Hasiči provedli protipožární opatření a zamezili úniku provozních náplní. Hasiči hledali řidiče po okolí. Pomocí jeřábu byl automobil vytažen z potoka a umístěn na odstavné ploše a předán rodinnému příslušníkovi.

Vendula Horáková, tisková mluvčí

Odkazy do noveho okna

Damníkov

Damníkov 

Detailní náhled

Damníkov1

Damníkov1 

Detailní náhled

Damníkov2

Damníkov2 

Detailní náhled

Damníkov3

Damníkov3 

Detailní náhled

Třebosice

Třebosice 

Detailní náhled

Třebosice1

Třebosice1 

Detailní náhled

Jedlová

Jedlová 

Detailní náhled

Jedlová1

Jedlová1 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem