HZS Plzeňského kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Nedělní nehody na Klatovsku a Plzni-jihu, jednu z nich zavinily děti

15.10.2017 (KT 12.27) DN Petrovice.JPGFOTOGALERIEV neděli 15. října 2017 v 12:27 hodin vyjeli hasiči z Nepomuku před Petrovice k dopravní nehodě osobního auta. Při jejich příjezdu na místo události byl řidič i jeho spolujezdkyně z auta venku, hasiči pomohli ZZS při jejich ošetření a transportu do sanitky. Z vozidla neunikly žádné provozní kapaliny.

.

.

.

.

15.10.2017 (KT 13.16) DN Bezděkov.jpgfotoVe čtvrt na dvě odpoledne vyslalo operační středisko hasiče z Klatov mezi obce Tetětice a Věckovice k dopravní nehodě čtyřkolky. Když přijeli hasiči na místo události, dva zranění nezletilí byli již v péči ZZS. Hasiči pomohli ZZS při ošetření obou chlapců a jejich transportu do sanitek. Místo události si k došetření převzala PČR.

.

.

.

.

15.10.2017 (PJ 18.17) DN Klášter.JPGFOTOGALERIEVe večerních hodinách po šesté hodině vyjeli hasiči z Nepomuku k obci Klášter k dopravní nehodě osobního auta. Ještě před jejich příjezdem u nehody zastavil jejich kolega, který toho času neměl službu, a začal poskytovat první pomoc zraněným osobám. Následně společně ošetřili dvě lehce zraněné osoby a jednoho mladistvého uložili do vakuové matrace a nasadili mu krční límec kvůli podezření na poranění krční páteře. Po ukončeném šetření PČR hasiči pomohli naložit vozidlo na odtahovou službu a odstranili ze silnice střepy a sorbent kontaminovaný uniklými provozními kapalinami.

vytisknout  e-mailem