HZS Zlínského kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Náročné vyproštění zraněného řidiče u obce Šelešovice.

(7. 12. 2019) V 17:10 hodin přijalo krajské operační středisko hasičů informaci o havárii osobního vozidla nedaleko obce Šelešovice na Kroměřížsku. Podle zjištěných informací byl zraněný řidič ve voze zaklíněn. K události okamžitě vyjela jednotka profesionálních hasičů ze stanice Kroměříž se dvěma cisternami. 

Jak bylo po příjezdu zjištěno, jednalo se o dopravní nehodu automobilu značky Škoda Octavia, který sjel mimo komunikaci a narazil do stromu. Ve vraku zůstal zaklíněn řidič. Hasiči okamžitě zajistili místo události a za asistence zdravotníků zahájili vyproštění zraněného z vraku vozu. Po náročných desítkách minut zásahu byl řidič vytažen a odvezen zdravotnickou záchrannou službou do nemocnice. Během zásahu hasiči řídili dopravu a komunikace byla několikrát zcela uzavřena.

Po dobu dokumentace události policií jednotka nasvítila místo nehody, a po jejím ukončení byl vrak naložen na odtahovou službu a silnice byla uklizena, aby mohl být obnoven plynulý provoz. V 19:59 hodin byl zásah jednotky na místě ukončen.

Autor: kpt. Ing. Pavel Řezníček – HZS Zlínského kraje

Odkazy do noveho okna

DN Selesovice (1)

DN Selesovice (1) 

Detailní náhled

DN Selesovice (2)

DN Selesovice (2) 

Detailní náhled

DN Selesovice (3)

DN Selesovice (3) 

Detailní náhled

DN Selesovice (4)

DN Selesovice (4) 

Detailní náhled

DN Selesovice (5)

DN Selesovice (5) 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem