HZS hlavního města Prahy  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Na Štědrý den hořely v Praze dva vánoční stromky

Při požáru vánočního stromku v Praze 3 došlo ke zranění dvou osob

Jednotky pražských hasičů z centrální a strašnické stanice byly na Štědrý den vyslány k ohlášenému požáru v bytě obytného domu v ulici Chvalova v Praze 3. V 16:51 hodin tam hořel vánoční stromek. 

Při snaze o uhašení požáru došlo ke zranění dvou osob. Požárem byla poškozena podlahová krytina v obývacím pokoji, zplodiny hoření poškodily výmalbu v pokoji a vstupní hale bytu. Požár byl lokalizován před příjezdem hasičů, kteří následně provedli dohašení požáru. Příčinou vzniku byla nedbalost při používání zapálené prskavky na suchém vánočním stromku. Škoda byla odhadnuta na 25.000 korun. 

HZSP_02.jpg
FOTOGALERIE

--
V Praze 4 hořel vánoční stromek, požár se obešel bez zranění

Dne 24.12.2017 v 16:53 zasahovaly jednotky z chodovské a strašnické stanice v Jurkovičově ulici v Praze 4 u požáru vánočního stromku v bytě obytného domu. 

Požárem bylo poškozeno vybavení a podlaha v obývacím pokoji. Zplodiny hoření poškodily malbu stěn a stropu. Požár byl uhašen uživatelem bytu před příjezdem jednotky, která použila přetlakovou ventilaci k odvětrání domovních komunikací. Požár způsobil škodu 30.000 korun a vznikl v důsledku nedbalosti při používání zapálené prskavky na suchém vánočním stromku.

HZSP_06.jpg
FOTOGALERIE

Odkazy do noveho okna
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem