HZS Libereckého kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Na Jablonecké hale padly 2 rekordy

Atletická hala na Střelnici v Jablonci nad Nisou se dnes stala svátkem požárního sportu. Prestižního klání JABLONECKÁ HALA se letos zúčastnilo 25 příslušníků HZS, 116 dobrovolných hasičů a 141 dobrovolných hasiček. Celkem se na start postavilo 282 závodníků. 

Sportovci ukázali naprosto skvělou formu v běhu na 100m s překážkami pro nadcházející sezónu. Dokládají to dva nové halové rekordy. „Šárka Jiroušová z SDH Poniklá vylepšila svůj loňský rekord a zvítězila s časem 15,92 s. V kategorii muži Daniel Klvaňa SDH Oznice s časem 14,81 s pokořil halový rekord Jakuba Pěkného z roku 2010," sdělila skvělou zprávu Jiřina Brychcí ze SH ČMS - OSH Jablonec nad Nisou.

Mezi muži profesionály kraloval Pavel Krpec z HZS Moravskoslezského kraje, který trať zaběhl za 15,07 s, stříbro vybojoval Jakub Paulíček z HZS Pardubického kraje s časem 16,35 s, třetí místo obsadil Radek Šuba z HZS Zlínského kraje. Výsledkové listiny najdete v souborech níže.

Řada závodníků dnes vzpomínala na dobu, kdy byly součástí závodů i štafety 4x100 m s překážkami. Další disciplínu by však nebylo možné z kapacitních důvodů přidat do jednodenního závodu a Jablonecká hala by se znovu musela rozrůst na víkendový závod. „Je možné, že v příštím roce vyzkoušíme model s opětovným zařazením štafet," nastínila Brychcí.

Pořadateli 33. ročníku byly: SH ČMS - OSH Jablonec nad Nisou ve spolupráci s ÚO Jablonec nad Nisou HZS Libereckého kraje, Krajským ředitelstvím HZS Libereckého kraje, Sportovním klubem HZS Libereckého kraje, Českou hasičskou sportovní federací, MV - Generálním ředitelstvím HZS ČR.

01.jpg01.jpg

02.jpg02.jpg

03.jpg03.jpg

04.jpg04.jpg

05.jpg05.jpg

06.jpg06.jpg

vytisknout  e-mailem