HZS Pardubického kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Na dva tisíce děti navštívilo Bezpečné prázdniny

Ve středu 21. června se v prostorách Dětského dopravního hřiště a Městského parku v Chrudimi u příležitosti Dne Policie a Národních dnů bez úrazu konala akce nazvaná Bezpečné prázdniny.

"V příjemném prostředí parku byl připraven bohatý program pro děti z mateřských a základních škol. Nechyběli zde také profesionální hasiči z Chrudimi, kteří se představili s nejmodernější technikou, ale i preventivním programem, jak se chovat při mimořádné události a řadou soutěží pro děti," přibližuje akci kpt. Ing. Hana Šepsová z územního odboru Chrudim.

Připraveny byly ukázky výcviku Záchranné brigády kynologů, ukázky boje zblízka, kterou předvedli policisté. Představil se zde i 43. výsadkový prapor Armády ČR. Doprovodného programu se zúčastnil i malíř Jan Honza Lušovský, ale i dobrovolní hasiči z Topole, Střední škola automobilní Holice a Besip team. Pro děti byly připraveny i skákací atrakce, dílničky a soutěže. Bezpečných prázdnin se účastnil i Český červený kříž Chrudim i Jízdní oddíl Městské policie Pardubice.

Vendula Horáková, tisková mluvčí

Odkazy do noveho okna

Bezpečné prázdniny

Bezpečné prázdniny 

Detailní náhled

Bezpečné prázdniny1

Bezpečné prázdniny1 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem