HZS Pardubického kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Mlha a náledí způsobily komplikace na silnicích

Mlha a náledí komplikovaly v pátek ráno dopravu v Pardubickém kraji. Hasiči zasahovali u několika dopravních nehod. Například v 7.22 hodin vyslalo operační středisko jednotku hasičů do Ostřešan, kde skončil mimo vozovku osobní automobil. Ve voze cestovaly i dvě děti. Posádku vozu si do péče převzala zdravotnická záchranná služba. Hasiči zajistili vozidlo proti požáru i úniku provozních náplní a po odstranění všech následků nehody se jednotka vrátila zpět na stanici.

V Opatovci na Svitavsku hasiči vyjížděli k nehodě, při které osobní automobil srazil chodkyni. Zraněná chodkyně byla v péči zdravotníků a následně transportována vrtulníkem do brněnské nemocnice. Po vyšetření a zadokumentování nehody policisty, hasiči vytáhli automobil z příkopu.

Na silnici u obce Šedivec zasahovali hasiči ze stanice Žamberk a dobrovolní hasiči z Letohradu. Došlo zde k nehodě asi šesti osobních automobilů. Jeden z automobilů skončil na střeše. Kolize se obešly bez zranění. Na místo nechal velitel zásahu povolat pracovníky správy a údržby silnic, protože silnice ze Žamberku do Šumperka byla v ranních hodinách kluzká.

por. Bc. Vendula Horáková, tisková mluvčí

Odkazy do noveho okna

DN Ostřešany

DN Ostřešany 

Detailní náhled

DN Ostřešany1

DN Ostřešany1 

Detailní náhled

DN Opatovec

DN Opatovec 

Detailní náhled

Šedivec

Šedivec 

Detailní náhled

Šedivec1

Šedivec1 

Detailní náhled

Šedivec2

Šedivec2 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem