HZS Zlínského kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Mladý řidič zastavil vozidlo nárazem do stromu

Dvě jednotky hasičů zasahovaly včera večer kolem 22:20 hodin na místě dopravní nehody u obce Lipová u Slavičína. 

Zprávu o nehodě jednoho automobilu Škoda Octavia u obce Lipová přijalo dne 18. 4. 2015 ve 22:17 hodin operační středisko hasičů ve Zlíně. Požární poplach byl vyhlášen jednotce profesionálních i dobrovolných hasičů ze Slavičína. K nehodě vyjela jedna automobilová stříkačka a jeden technický automobil.

V době příjezdu na místo události byl zraněný řidič v péči záchranné zdravotnické služby, který byl odvezen do krajské nemocnice ve Zlíně. To této nemocnice byly převezeny i další dvě osoby, které byly během jízdy ve vozidle. Na místě nehody byla i Policie České republiky, která řídila dopravu, protože havarované vozidlo částečně blokovalo komunikaci.

Velitel zásahu hasičů rozhodl o zajištění místa nehody včetně jeho osvětlení a provedení opatření proti případnému úniku provozních kapalin a proti vzniku požáru. Hasiči se podíleli i na řízení provozu.

Po zadokumentování nehody policií bylo vozidlo odvezeno odtahovou službou a byl proveden úklid vozovky i příkopu. Po ukončení prací dne 19. 4. 2015 po 01:10 hodin se jednotky hasičů vrátily na své základny.

Během zásahu nedošlo ke zranění osob ani poškození techniky.

 

Autor: nprap.. Roman Žemlička   HZS Zlínského kraje

 

 

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem