HZS Kraje Vysočina  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Mladý řidič nepřežil nehodu na Havlíčkobrodsku

Jednotka profesionálních hasičů ze stanice Ledeč nad Sázavou zasahovala ve středu odpoledne u dopravní nehody osobního vozidla a dodávky na komunikaci u obce Vilémovice na Havlíčkobrodsku. Při nehodě přišel o život mladý řidič osobního vozidla. Komunikace zůstala po nehodě uzavřená.  

 
Nehoda byla na linku tísňového volání Hasičského záchranného sboru Kraje Vysočina ohlášena ve 12:52 hod. I přes maximální úsilí na místě zemřel čtyřiadvacetiletý řidič osobního vozidla Škoda Favorit. Řidič dodávky vyvázl z nehody bez zranění. Na místě kromě sanitního vozu zasahoval také vrtulník letecké záchranné služby.
 
Komunikace spojující Vilémovice a Ledeč nad Sázavou byla uzavřena a doprava byla vedena přes objízdné trasy. Hasiči zajistili havarovaná vozidla proti požáru a uniklé provozní kapaliny zlikvidovali speciálním sorbentem.  
 
Po zadokumentování dopravní nehody policisty byla havarovaná vozidla naložena na odtah. Pár minut po páté hodině odpoledne byl provoz na komunikaci plně obnoven. Příčina, průběh a veškeré okolnosti dopravní nehody jsou předmětem policejního vyšetřování.
 
 

DSCF2522.jpg

DSCF2526.jpg

DSCF2523.jpg

vytisknout  e-mailem