HZS Libereckého kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Mladí hasiči se utkali ve Dvojboji svatého Floriana

V neděli 19. května 2019 zorganizoval Hasičský záchranný sbor Libereckého kraje na hasičském sportovišti v Liberci - Machníně již 28. ročník dětské soutěže „Dvojboj svatého Floriana". 

Soutěž sponzorsky zaštítila Zdravotní pojišťovna Ministerstva vnitra za přítomnosti zástupce Ing. Zdeňka Špetlíka a pan Václav Meduna. Díky nim družstva neplatila startovné a ještě si soutěžící odvezli pěkné ceny.

Poděkování patří dobrovolným hasičům z Liberce - Machnína, kteří pořadatelsky spolupracovali s HZS LK, a také kolektivu rozhodčích, kteří celou soutěž zvládli bez jediného protestu.

Soutěže se zúčastnilo 9 družstev mladších a 11 družstev starších žáků. Soutěžící postupně absolvovali dvě disciplíny, požární útok dle Směrnice hry plamen pro kolektivy mladých hasičů Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska a tajnou disciplínu, která je každý ročník jiná a je pro soutěžící zajímavým zpestřením. Po sečtení výsledků z obou disciplín se vítězi stala družstva SDH Machnín v kategorii mladších a SDH Hodkovice nad Mohelkou v kategorii starších žáků.

Počasí pořadatelům i soutěžícím přálo a všichni si užili krásný slunečný den.

Všem účastníkům děkujeme za předvedené výsledky a těšíme se na viděnou příští rok.

Foto: HZS LK

Autor: kpt. Ing. Petr Štajnc

Obrázky k článku

1.jpg1.jpg2.jpg2.jpg3.jpg3.jpg5.jpg5.jpg7.jpg7.jpg9.jpg9.jpg10.jpg10.jpg11.jpg11.jpg12.jpg12.jpg

vytisknout  e-mailem