Hasičský záchranný sbor České republiky  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Mistrovství republiky v požárním sportu v Ústí nad Labem začne za dva týdny

19. 8. 2019 - Ve dnech 30. 8. – 1. 9. 2019 se v Ústí nad Labem na Městském stadionu v Masarykově ulici uskuteční 48. mistrovství České republiky v požárním sportu družstev Hasičského záchranného sboru České republiky a 68. mistrovství Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska v požárním sportu. 

První soutěžní den, pátek 30. 8., odstartuje ve 13:00 hodin disciplínou Výstup na cvičnou věž ve všech kategoriích. Po jejím skončení bude v 18:30 následovat ceremoniál slavnostního zahájení celého mistrovství. Druhý soutěžní den, tedy v sobotu, bude soutěžní klání pokračovat Během na 100 metrů s překážkami a Štafetou 4 x 100 metrů. Třetí, tedy poslední den mistrovství, se můžete těšit na soutěž v Požárním útoku. Mistrovství bude slavnostně zakončeno v 15:15.

Srdečně Vás zveme na tuto sportovní událost roku, kde budete moci sledovat výkony nejlepších sportovců a sportovkyň z celé České republiky.

Více informací, včetně kompletního programu mistrovství, najdete na www.mrps2019.cz a na facebookové stránce  Mistrovství ČR v požárním sportu

vytisknout  e-mailem