HZS Královéhradeckého kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Mistrovství HZS ČR v lezení se uskuteční v novém lezeckém polygonu ve Velkém Poříčí

17. ročník Mistrovství HZS ČR v lezení se uskuteční 8. listopadu 2019. Příslušníci a zaměstnanci HZS se mohou přihlašovat do 1. listopadu 2019. 

Termín konání:    8. listopadu 2019
Místo konání:       Polygon Učiliště požární ochrany Velké Poříčí

O kvalitě lezecké stěny nového, letos otevřeného polygonu Učiliště požární ochrany ve Velkém Poříčí se budou moci přesvědčit účastníci 17. ročníku Mistrovství HZS ČR v lezení. Mistrovství se mohou zúčastnit příslušníci a občanští zaměstnanci HZS ČR a zaměstnanci HZS podniků.

Na základě propozic se bude mistrovství v lezení řídit pravidly pro závody ve sportovním lezení na obtížnost stylem „FLASH“ a „ON SIGHT“.

Organizátory mistrovství jsou HZS Královéhradeckého kraje, Sportovní klub hasičů Královéhradeckého kraje. Spolupořadatelem je Ministerstvo vnitra – generální ředitelství Hasičského záchranného sboru ČR.

V příloze naleznete propozice a pravidla mistrovství, vzor přihlášky a orientační mapku místa konání. Vyplněné a potvrzené přihlašovací formuláře zasílejte nejpozději do 1. listopadu 2019 na adresu jana.vitova@hkk.izscr.cz. Mistrovství se může zúčastnit maximálně 40 soutěžících.

Kontaktní osoba:
Jana Vítová, Učiliště PO Velké Poříčí
telefon: 775 535 495, 950 515 592
e-mail: jana.vitova@hkk.izscr.cz

plakát.jpg
 

vytisknout  e-mailem