HZS Zlínského kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Ministr vnitra ocenil nejlepší resortní sportovce včetně hasičů

(16.10.2019) Úterní večer patřil nejlepším sportovcům Ministerstva vnitra. Mezi oceněnými byli i příslušníci Hasičského záchranného sboru ČR, kteří pravidelně vozí nejcennější medaile z řady evropských a světových mistrovství. 

Slavnostní večer se uskutečnil v Kongresovém sále České národní banky a atmosféru zpříjemnilo vystoupení elektrického smyčcového tria Inflagranti. Ocenění si odneslo reprezentační družstvo v disciplínách TFA včetně jediného zástupce Zlínského kraje profesionálního hasiče Jana Haderky, sloužícího na stanici v krajském městě Zlín.

Letos v srpnu nstržm. Ing. Jan Haderka přivezl kompletní sadu medailí – zlato, stříbro i bronz, a to ze Světových policejních a hasičských her v čínském Chengdu, která byla počtem 11 tisíc účastníků druhou největší sportovní událostí světa hned po olympijských hrách.

Gratulujeme a do další závodní sezóny přejeme mnoho úspěchů!

https://www.hzscr.cz/clanek/informacni-servis-zpravodajstvi-2019-rijen-ministr-vnitra-ocenil-nejlepsi-resortni-sportovce-mezi-nimi-take-druzstvo-tfa-a-jednotlivce-v-pozarnim-sportu.aspx

Autor: por. Mgr. Lucie Javoříková, tisková mluvčí HZS Zlínského kraje

Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem