HZS Středočeského kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Medaile za dlouholetou a obětavou práci

V prostorách Trojského zámku v Praze byly ve čtvrtek 25. října u příležitosti státního svátku vzniku samostatného Československého státu předány medaile HZS ČR. 

Generální ředitel HZS ČR plk. Ing. Drahoslav Ryba rozhodl o udělení jedné medaile za statečnost pro příslušníka HZS kraje Vysočina a 28 medailí „Za věrnost“.

Mezi těmi, kteří převzali medaile „Za věrnost“ I. stupně, byli také čtyři Středočeši. Patří k příslušníkům HZS ČR, kteří dosahují velmi dobrých pracovních výsledků a jejich služební poměr trvá nejméně 30 let.

nprap. Michal Brynych, HZS Rakovník – po celou dobu výkonu služby se řadí mezi příslušníky s velmi dobrými pracovními výsledky. Zodpovědně a svědomitě vykonává funkci velitele družstva, vychovává a školí nové i stávající jeřábníky.

ppor. Vladimír Šindelář, HZS Benešov – udělená medaile je oceněním za jeho příkladný a svědomitý přístup k plnění úkolů a činností, které provádí i nad rámec svých povinností, jako je např. odborná příprava jednotek sboru dobrovolných hasičů obcí. Několikrát se za velmi nepříznivých podmínek podílel na záchraně lidských životů.

plk. Mgr. Milan Novák, ředitel ÚO Beroun – od svého nástupu ke sboru se zabýval požární prevencí a zejména kontrolní činností. Soustavným sebevzděláváním a důslednou aplikací právních předpisů se brzy stal uznávaným odborníkem. Svou odbornost si rozšířil také o zjišťování příčin vzniku požárů a stavební prevenci.

plk. Ing. Josef Setnička, ředitel ÚO Benešov – dlouhodobě velmi dobře plní všechny své služební povinnosti. Působí také jako soudní znalec v oblasti požární ochrany. Při zaměstnání vystudoval Vysokou školu báňskou.

FOTO: Milan Vávrů

nprap. Lenka Kostková
tisková mluvčí

vytisknout  e-mailem