HZS Olomouckého kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Literární soutěž "Bylo, nebylo u hasičů..."

Vyprávíte dětem tak trochu jiné pohádky? 

MV-GŘ HZS ČR vyhlašuje 7. ročník projektu Dávají za nás ruku do ohně pod záštitou generálního ředitele HZS ČR brig. gen. Ing. Drahoslava Ryby letos v podobě literární soutěže na pohádkové téma

Bylo, nebylo u hasičů…“

Nejlepší pohádky budou vydány ve sbírce pohádek na náklady MV-GŘ HZS ČR a použity k propagaci Hasičského záchranného sboru České republiky. Soutěží se v kategoriích: žáci základních škol, žáci středních škol, dobrovolní i profesionální hasiči a tvořiví dospělí.

Přijímají se originální a dosud nepublikované texty. O vítězích jednotlivých kategorií rozhodne odborná porota. Uzávěrka soutěže je 30. června 2015. Vítězové budou pozváni dne 5. září 2015 na slavnostní vyhlášení výsledků soutěže do Expozice požární ochrany HZS ČR ve Zbirohu a odměněni cenami od Hasičského záchranného sboru České republiky. Podrobnosti týkající se soutěže a přihlášku do soutěže naleznete v přiložených dokumentech (ve formátu .pdf).

Své příspěvky můžete zasílat na e-mailovou adresu: michaela.franclova@grh.izscr.cz, předmět e-mailu: Dávají za nás ruku do ohně.

Případné dotazy Vám ráda zodpoví Ing. Michaela Franclová, tel. 950 819 717, mob. 775 819 960.

 

Autor:

por. Bc. Ing. Vladimíra Hacsiková
mluvčí HZS Olomouckého kraje
tel: 950 770 039
mobil: 725 490 377
e-mail: mluvci(zavinac)hzsol.cz

vytisknout  e-mailem