Český národní výbor CTIF  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Lednové setkání členů ČNV CTIF

20. 2. 2015 (Martina Rosenbaumová) - První letošní zasedání Českého národního výboru CTIF se konalo dne 28. ledna 2015 v účelovém zařízení MV-generálního ředitelství HZS ČR Na Lysině.  

Podpis dohody Členové výboru do svých řad přijali nové sdružení – Českou hasičskou sportovní federaci, o. s., která projevila zájem o členství a spolupráci v rámci CTIF.
Na druhou stranu bylo formálně ukončeno členství Českého svazu požárního sportu v řadách ČNV CTIF z důvodu zániku tohoto sdružení.
 
 
K personálním změnám došlo také v rámci českého zastoupení v některých odborných komisích CTIF. Členové výboru byli seznámeni se zprávami o činnosti jednotlivých komisí CTIF v roce 2014 z pohledu a zapojení českých delegátů.
 
 
Výbor dále projednal strategii svého postupu pro nadcházející zářijové volby do Výkonného výboru CTIF, kdy budou voleni 4 noví viceprezidenti.
 
 
Český národní výbor CTIF dále pověřil:
 
1) svého českého delegáta v komisi HAZMAT CTIF, aby předsedovi této komise přednesl nabídku našeho pořadatelství jednání komise buď v 2. pololetí 2016 či 1. pololetí roku 2017. Uspořádání tohoto jednání by se v případě akceptace české nabídky ujala ČAHD.
 
2) Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska organizací a metodickým řízením soutěží v klasických disciplínách CTIF pro muže a ženy v rámci ČR. Zároveň mu uložil zpracovat návrh kvalifikačních podmínek pro Mezinárodní soutěže CTIF v roce 2017 v klasických disciplínách pro muže a ženy, a to s účinností od 1. ledna 2016.
 
3) obhájce medailových míst z Mezinárodní soutěže Mladých hasičů CTIF ve Francii v roce 2013 (SDH Poniklá v kategorii chlapci a SDH Písková Lhota v kategorii dívky) účastí na Mezinárodní soutěži Mladých hasičů CTIF 2015 v Opoli. Přípravou obou družstev je pověřeno SH ČMS.
 
Členové výboru závěrem odsouhlasili, že ČNV CTIF v roce 2015 převezme záštitu nad 24. ročníkem mezinárodní konference „Požární ochrana“, která se bude ve dnech 9. – 10. září 2015 konat v Ostravě, a nad Akademickým mistrovstvím ČR v požárním sportu.
 
  
pplk. Ing. Martina Rosenbaumová
tajemník ČNV CTIF

vytisknout  e-mailem