HZS Středočeského kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Kutná Hora zvítězila ve florbalu

Hasičský záchranný sbor Středočeského kraje ve spolupráci se Sportovním klubem HZS Středočeského kraje uspořádal v úterý 6. března 2012 Krajský přebor HZS Středočeského kraje ve florbalu, které se konalo v moderním prostředí králodvorské víceúčelové haly. 

Do krajského turnaje se přihlásilo celkem 7 družstev. ÚO Kladno, ÚO Mělník, ÚO Mladá Boleslav, ÚO Kutná hora, Krajské ředitelství spolu se stanicí HZS Rakovník, domácí ÚO Beroun nasadil do turnaje týmy 2 – stanici HZS Beroun a stanici HZS Hořovice.

Nejprve se odehrálo 21 zápasů v základní skupině systémem každý s každým, ze které postupovaly 4 nejlepší týmy. Do finálové čtveřice se po mnohdy těžkých střetnutích probojovaly týmy z ÚO Beroun – stanice HZS Beroun, ÚO Mladá Boleslav, ÚO Kladno a ÚO Kutná Hora. V prvním semifinálovém utkání podlehl „domácí tým“ hráčům z Kutné Hory 0:2, ve druhém semifinále zvítězil ÚO Mladá Boleslav nad favorizovaným celkem z Kladna 3:0. Berounští hráči sehráli krásný zápas v boji o 3. místo s týmem z ÚO Kladno, ve kterém nakonec zvítězili nad svými rivaly 4:1. Finálový zápas mezi týmy z Kutné Hory a Mladé Boleslavi rozhodl ve svůj prospěch celek z Kutné Hory, když porazil svého soupeře 2:1 a mohl tak převzít z rukou ředitele turnaje plk. Mgr. Milana Nováka pohár pro nejlepší tým. Přičemž chybělo málo a vítězovi turnaje by výkon služby při rozsáhlém požáru skládky pneumatik na Kutnohorsku nedovolil do Králova Dvora přijet. Nejen hráči, ale i organizátoři turnaje hodnotili akci jako velice zdařilou a již teď s radostí očekávají příští ročník. Nutno dodat, že po celou dobu turnaje nedošlo k žádnému závažnému zranění.

Na závěr děkujeme Městu Králův Dvůr za zapůjčení Sportovní haly a finančnímu partnerovi Sportovního klubu HZS Středočeského kraje firmě Požární technika Komet, s.r.o.

Fotogalerie ZDE (zdroj: http://www.hala-kd.cz)

HZS Středočeského kraje

vytisknout  e-mailem