HZS Olomouckého kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Krajskou soutěž v požárním sportu hostí Třinec

Týmy profesionálních a dobrovolných hasičů Moravskoslezského a Olomouckého kraje poměří síly o víkendu 3. a 4. června 2023 v krajské soutěži požárního sportu. Klání hostí město Třinec. 

Utkají se například v disciplínách, jako je výstup na cvičnou věž nebo ve štafetě 4 x 100 metrů s překážkami, či v královské disciplíně požárního sportu, kterou je požární útok.

Soutěž začne v sobotu 3. června, kdy bude od 9 do 10:30 hodin v prostorách Integrovaného výjezdového centra ve Frýdecké ulici probíhat soutěž ve výstupu do IV. podlaží cvičné věže v kategorii profesionálních hasičů. Současně na stadionu v Třinci odstartují závody v běhu na 100 metrů s překážkami mužů a žen v kategorii dobrovolných hasičů. V odpoledních hodinách budou soutěžit štafety družstev dobrovolných hasičů.

V neděli 4. června se od 8 hodin jako první představí v disciplíně štafeta 4 x 100 metrů profesionální hasiči. Od nedělních 10 hodin odstartuje požární útok. Ve 14 hodin začne slavnostní nástup soutěžních družstev a závěrečné vyhodnocení.

Součástí akce je rovněž Den s IZS a Den otevřených dveří Integrovaného výjezdového centra Třinec. Podrobnosti najdete zde.

vytisknout  e-mailem