HZS Jihočeského kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Konference Červený kohout 2018

Konference požární ochrany s mezinárodní účastí Červený kohout vstupuje do třetí desítky svého konání. Letošní 21. ročník se uskuteční v Českých Budějovicích ve dnech 20. a 21. března 2018. Konference bude zahájena v 9 hodin. 

Červený kohout.pngKonference požární ochrany s mezinárodní účastí, která seÚvodní strana 2018.png koná pod záštitou náměstka generálního ředitele Hasičského záchranného sboru České republiky pro prevenci a civilní nouzovou připravenost plk. Ing. Daniela Miklóse, MPA, a jejímž odborným garantem je za Hasičský záchranný sbor Jihočeského kraje náměstek ředitele HZS Jihočeského kraje pro prevenci a civilní nouzovou připravenost plk. Ing. Milan Brabec, se letos uskuteční ve dnech 20. a 21. března 2018 v konferenčních prostorách Clarion Congress Hotelu České Budějovice.

Hasičský záchranný sbor Jihočeského kraje na organizaci konference úzce spolupracuje s Domem techniky České Budějovice, spol. s r. o. Členkami organizačního výboru jsou: Ing. Anna Skálová, Martina Marková a Ivana Šimková.

Dalšími odbornými garanty, který ke konferenci neodmyslitelně patří a bez kterých by se mnoho minulých ročníků snad ani nekonalo, jsou bývalí příslušníci HZS Jihočeského kraje Ing. Ladislav Karda a Ing. Jan Pavlík.

vytisknout  e-mailem