HZS Jihočeského kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Konference Červený kohout 2016

Dům techniky České Budějovice, spol. s r. o., pořádá ve spolupráci s Hasičským záchranným sborem Jihočeského kraje již 19. ročník odborné konference „Červený kohout 2016“.  

Konference požární ochrany s mezinárodní účastí, která se koná pod záštitou náměstka Generálního ředitelství HZS ČR pro prevenci a civilní nouzovou připravenost brig. gen. Ing. Miloše Svobody a jejímž odborným garantem je za HZS Jihočeského kraje náměstek ředitele HZS Jihočeského kraje pro prevenci a civilní nouzovou připravenost plk. Ing. Milan Brabec, se letos uskuteční ve dnech 30. a 31. března ve Wellness Hotelu Frymburk.

Přestože je program konference zaměřen především na požární prevenci a požární bezpečnost staveb, prostor pro přednesení svých příspěvků dostanou také odborníci z oblasti integrovaného záchranného systému. Svoji účast přislíbila celá řada odborníků z Čech a Slovenska, prezentovat budou jak zástupci komerčních firem zaměřených na hasičská zařízení, tak i příslušníci HZS krajů, Generálního ředitelství HZS ČR či profesoři technických univerzit České i Slovenské republiky.

Dvoudenní konference je doplněna večerním společenským programem. Více informací, přihlášku a odpovědi na případné dotazy je možné získat na adresách www.cervenykohout.com a www.dumtechnikycb.cz.
 
Jak se na úspěšnou konfereci dívá ředitel HZS Jihočeského kraje plk. Ing. Lubomír Bureš se dočtete v přiloženém souboru. V přiložených dokumentech je také možnost prohlédnout si pozvánku.

vytisknout  e-mailem