HZS Libereckého kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Vyhlášení výzvy k podání žádosti o poskytnutí účelové neinvestiční dotace k zabezpečení akceschopnosti JSDH vybrané obce na rok 2023

Dne 3. března 2023 byla MV-GŘ HZS ČR vyhlášena účelová neinvestiční dotace k zabezpečení akceschopnosti jednotek sborů dobrovolných hasičů vybraných obcí. 

Jedná se o dotaci na zabezpečení akceschopnosti jednotky SDH obce kategorie JPO II a mzdové výdaje a zákonné pojistné člena – zaměstnance, který vykonává službu v jednotce SDH obce kategorie JPO II nebo JPO III jako svoje zaměstnání v pracovním poměru k 1. lednu 2023 a splňuje předepsanou odbornou způsobilost, popř. je přihlášený do kurzu k získání předepsané odborné způsobilosti.

Výzvu a potřebné formuláře ke stažení najdete na webu GŘ HZS ČR.

Podávání žádostí o dotaci bylo zahájeno dne 6. března 2023 ve 12:00:01 hodin. Žádost se povinně eviduje v Jednotném dotačním portálu na této webové stránce. Název výzvy v portálu je JSDH_DOT_V1_2023 - Zabezpečení akceschopnosti JSDH vybraných obcí.

Ukončení podávání žádostí bude dne 6. dubna 2023 ve 23:59:59 hodin.

Žádost, která bude prostřednictvím portálu vygenerována (ve formátu PDF), musí být včetně povinných příloh zaslána do 6. dubna 2023 do datové schránky Hasičského záchranného sboru Libereckého kraje. Žádost podávaná prostřednictvím datové schránky HZS Libereckého kraje musí být opatřena uznávaným elektronickým podpisem oprávněné osoby.

V případě jakýchkoliv dotazů kontaktujte kpt. Ing. Radka Vojíka, tel.: 950 471 178, e-mail: radek.vojik@hzscr.cz.

Autor: kpt. Ing. Radek Vojík

vytisknout  e-mailem