Institut ochrany obyvatelstva  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Národní cena kvality České republiky pro Institut ochrany obyvatelstva

MV – GŘ HZS ČR, Institut ochrany obyvatelstva Lázně Bohdaneč se stal vítězem Národní ceny kvality České republiky v jednom z nejprestižnějších programů, a to EXCELENCE veřejného sektoru. 

drawing.jpg
Slavnostní předání proběhlo dne 22. listopadu 2016 na Pražském hradě, kde z rukou předsedy vlády České republiky Mgr. Bohuslava Sobotky a náměstka ministra vnitra RNDr. Josefa Postráneckého, MPA převzali cenu ředitel Institutu plk. Ing. Mgr. Rostislav Richter a jeho zástupce plk. Ing. Jarmil Valášek, Ph.D., MBA.

DSC_2334.JPG

Institut obdržel ocenění:

  • Národní: Národní cena kvality České republiky, Vítěz programu EXCELENCE veřejného sektoru
  • Mezinárodní: EFQM, Recognised for Excellence 3 star

Excelence_komplet_v2.jpg

Slavnostní akt předání Národní ceny kvality se uskutečnil za přítomnosti prezidenta České republiky, předsedy Senátu Parlamentu České republiky, předsedy vlády České republiky a ministra průmyslu a obchodu, kteří převzali nad touto akcí záštitu.

Národní cena kvality České republiky představuje nejpropracovanější a nejsofistikovanější systém externího hodnocení organizací podnikatelského i veřejného sektoru. Program Excelence je založený na komplexním hodnocení fungování a zlepšování celé organizace.

Oceněné výsledky práce znamenají především závazek pro další období při zvyšování úrovně a efektivnosti činnosti Institutu ochrany obyvatelstva Lázně Bohdaneč.


Vloženo: 25. 11. 2016 | Aktualizace: 25. 11. 2016 | Email: spisovna@ioolb.izscr.cz

vytisknout  e-mailem