Hasičský záchranný sbor České republiky  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Jaký byl rok 2014?

27. 1. 2015 (Nicole Zaoralová) - V loňském roce vyjeli hasiči k mimořádné události každou 3 minutu a celkově zachránili nebo evakuovali 50 496 osob. Tyto a mnohé další informace týkající se statistických údajů o zásazích jednotek požární ochrany a požárech za rok 2014, výsledků vyšetřovatelů příčin požárů a kontrol státního požárního dozoru, personálních stavů a navýšení platů příslušníků a zaměstnanců HZS ČR a ekonomické situace sboru včetně čerpání prostředků z Evropských fondů a Fondu zábrany škod, budou představeny v rámci Bilanční tiskové konference Hasičského záchranného sboru ČR. 

Dovolujeme si vás pozvat na bilanční tiskovou konferenci Hasičského záchranného sboru České republiky za rok 2014, konanou v pondělí 2. února 2015 od 10,00 hodin v prostorách generálního ředitelství HZS ČR v Praze, Kloknerova 26, Praha 4.
 
Tématem tiskové konference budou statistické údaje o zásazích jednotek požární ochrany a požárech za rok 2014, představeny budou výsledky vyšetřovatelů příčin požárů a kontrol státního požárního dozoru, dále bude podána informace o personálních stavech navýšení platů příslušníků a zaměstnanců HZS ČR a ekonomická situace sboru včetně čerpání prostředků z Evropských fondů a Fondu zábrany škod.
 
Na tiskové konferenci bude přítomen generální ředitel HZS ČR brig. gen. Ing. Drahoslav Ryba, náměstek generálního ředitele pro prevenci a civilní nouzovou připravenost brig. gen. Ing. Miloš Svoboda, náměstek pro integrovaný záchranný systém a operační řízení brig.gen. Ing. František Zadina, náměstek pro ekonomiku plk. Mgr. Bc. Slavomír Bell MSc a náměstek pro řízení lidských zdrojů plk. Mgr. Josef Slavík.
 
Nutná akreditace!Svoji účast na tiskové konferenci potvrďte na email nicole.zaoralova@grh.izscr.cz nebo tel. 602 215 142 nejpozději do 30. ledna 2015 do 12,00 hodin.
 
 
kpt. Mgr. Nicole Zaoralová
tisková mluvčí
 
MV-generální ředitelství HZS ČR
Tel.: 950 819 944
Mobil: 602 215 142
e-mail:nicole.zaoralova@grh.izscr.cz

vytisknout  e-mailem