HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Den prevence složek IZS okresu Teplice

Den prevence složek IZS okresu Teplice se konal v sobotu 18. 5. 2019 v areálu nákupního střediska Obchodní centrum Olympia Teplice. 

Den prevence (3).JPGDen prevence (3).JPGPřítomny byly stovky diváků. Na Této akci, která je každý rok prezentována na celé odstavné ploše před budovami obchodního centra, se představily svými ukázkami složky Policie ČR, Městské policie Teplice, Hasičského záchranného sboru, Zdravotní záchranné služby a další organizace spolupracující na této úrovni. K zhlednutí zde byl vozový park Hasičů, Policie ČR včetně policejních motocyklů, zbraně zásahových složek. Na simulátoru zájemci okusili dopravní nehodu. Hasiči a zdravotníci předvedli ukázky záchrany a první pomoci při nehodách.
Ukázkami a soutěžemi, které byly pro návštěvníky celé odpoledne připraveny, představili aktéři práci a pomoc poskytnutou našim občanům v běžném životě.
HZS Ústeckého kraje a Sportovní klub hasičů Ústeckého kraje děkují sponzorům a mediálním partnerům, kterými jsou Město Bílina, Statutární město Teplice, Severočeské vodovody a kanalizace a.s. Teplice, HET s.r.o., TEPLICKÝ deník, LOUDA AUTO a.s., Bohemia Healing Marienbad Waters a.s., za podporu těchto aktivit.
 

Odkazy do noveho okna

Den prevence (1)

Den prevence (1) 

Detailní náhled

Den prevence (2)

Den prevence (2) 

Detailní náhled

Den prevence (3)

Den prevence (3) 

Detailní náhled

Den prevence (4)

Den prevence (4) 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem