HZS Zlínského kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Další medaile ze soutěže Ultimate Firefighter a z výběhu výškové budovy

(14.8.2017) Celkem tři zlaté a jednu bronzovou medaili získali zlínští profesionální hasiči Jan Haderka a Petr Smilek na Světových hasičských a policejních hrách v Los Angeles. 

Kolekci dvou zlatých medailí Jana Haderky v disciplinách Ultimate Firefighter rozšířil o bronz Petr Smilek, který byl jedním z členů mezinárodního družstva, které se postavilo na start této extrémní soutěže.

Další disciplinou, kterou oba zlínští hasiči absolvovali, byl výběh výškové budovy. V soutěži bez hasičské zásahové výstroje doběhl Petr Smilek na vynikajícím čtvrtém místě. Stejnou disciplinu ale v zásahové výstroji absolvoval i Jan Haderka. Ten se v silné konkurenci umístil na devátém místě. V této disciplíně byly hodnoceny i týmy, kdy součástí toho vítězného byl i Jan Haderka. Touto soutěží tak doplnil svou kolekci medailí o třetí zlato (http://www.hzscr.cz/clanek/zlate-medaile-putuji-z-ameriky-do-zlina.aspx).

Oběma hasičům blahopřejeme a děkujeme za vynikající reprezentaci České republiky, Zlínského kraje a Hasičského záchranného sboru ČR.

Autor: por. Bc. Libor Netopil, tiskový mluvčí HZS Zlínského kraje

Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem