HZS Královéhradeckého kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

HZS Královéhradeckého kraje vstoupil do nového roku slavnostně

První pracovní den v novém roce se uskutečnilo již tradiční setkání příslušníků a občanských zaměstnanců HZS Královéhradeckého kraje s představiteli města Hradec Králové i Královéhradeckého kraje. V tento moment byly zároveň dodatečně předány medaile HZS ČR i Královéhradeckého kraje. 

Mezi hasiče zavítali během prvního pracovního dne v roce 2018 do Studijní a vědecké knihovny v Hradci Králové hejtman Královéhradeckého kraje Jiří Štěpán a primátor statutárního města HDSC_1348.JPGradec Králové Zdeněk Fink. Společně s ředitelem HZS Královéhradeckého kraje brig. gen. Františkem Menclem poděkovali hasičům za jejich skvěle odvedenou práci, které s přihlédnutím do statistik neustále přibývá, a ocenili jejich pomoc občanům regionu.

V průběhu slavnostního shromáždění byly dodatečně předány také resortní medaile HZS ČR i Záslužná medaile Královéhradeckého kraje II. stupně.

Čestná medaile byla udělena paní Zdence Vávrové, mzdové účetní Hasičského záchranného sboru Královéhradeckého kraje. Medailí tak bylo oceněno vysoké osobní nasazení při plnění pracovních úkolů i za záslužná práce na úseku požární ochrany.

Zastupitelstvo Královéhradeckého kraje rozhodlo v loňském roce také o udělení Záslužné medaile Královéhradeckého kraje II. stupně za zásluhy o rozvoj Integrovaného záchranného systému v Královéhradeckém kraji, a to ppor. Marku Šimlovi, veliteli čety z centrální stanice v Hradci Králové.

Medaili HZS ČR „Za věrnost II. stupně“, udělenou za účelem ocenění příkladného plnění služebních povinností ve spojení s trváním služebního poměru v délce 20 let si převzal pprap. Martin Červený ze stanice Hradec Králové – Pražská. Jako ocenění za příkladné plnění služebních povinností ve spojení s trváním služebního poměru v délce 10 let si převzali medaili „Za věrnost III. stupně“ plk. Ing. Josef Janura, vedoucí oddělení ochrany obyvatelstva a krizového řízení a nprap. Ing. Lukáš Halounek, velitel družstva na stanici v Trutnově.

Foto: Královéhradecký kraj
Martina Götzová, tisková mluvčí

Odkazy do noveho okna

sektání příslušníků i občnaských zaměstnanců v novém roce

sektání příslušníků i občnaských zaměstn... 

Detailní náhled

sektání příslušníků i občnaských zaměstnanců v novém roce 2

sektání příslušníků i občnaských zaměstn... 

Detailní náhled

ředitel HZS KHK brig. gen. František Mencl, hejtman KHK Jiří Štěpán a primátor HK Zdeněk FINK

ředitel HZS KHK brig. gen. František Men... 

Detailní náhled

zdravice hejtmana Jiřího Štěpána

zdravice hejtmana Jiřího Štěpána 

Detailní náhled

Čestná medaile - Zdenka Vávrová

Čestná medaile - Zdenka Vávrová 

Detailní náhled

Záslužná medaile Královéhradekcého kraje II. stupne - ppor. Marek Šiml

Záslužná medaile Královéhradekcého kraje... 

Detailní náhled

Medaile Za věrnost III. stupně - pplk. Ing. Josef Janura a nprap. Ing. Lukáš Halounek

Medaile Za věrnost III. stupně - pplk. I... 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem