HZS Královéhradeckého kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Pozvánka - Mistrovství ČR družstev v klasických disciplínách CTIF

V sobotu 28. září ve Dvoře Králové nad Labem proběhne čtvrté Mistrovství ČR v klasických disciplínách CTIF. 

POZVÁNKA

 
V sobotu 28. září 2013 ve Dvoře Králové nad Labem se uskuteční čtvrté Mistrovství České republiky družstev v klasických disciplínách CTIF.
 
Soutěž bude slavnostně zahájena na stadionuTJ Dvůr Králové nad Labem, nábřeží Jiřího Wolkera, v 10.00 hodin.
 
Celkem 19 soutěžních družstev (osm mužských, tři ženských a osm zahraničních) změří své sílyv požárním útoku (nasucho) a ve štafetovém běhu s překážkami v kategoriích mužů a žen v třídě A (bez započtení věkových bodů) a třídě B (se započtením věkových bodů).
Soutěže se zúčastní družstva dobrovolných hasičů z celé České republiky, také zahraniční sportovní družstva hasičů z Rakouska, Polska, Německa, Itálie, Chorvatska, Maďarska a dvě ze Slovenska a družstvo profesionálních hasičů Královéhradeckého kraje.
 
CTIF v překladu znamená Mezinárodní technický výbor pro prevenci a hašení požárů a je celosvětovou oborovou organizací pro výměnu zkušeností v oblasti požární ochrany, pomoci a záchrany při katastrofách. Součástí jsou také soutěže v CTIF a různé Mezinárodní hasičské soutěže, které se konají nejen u nás, ale i v zahraničí a prohlubují přátelské vztahy mezi hasičskými sbory členských zemí. V současné době je v rámci CTIF sdruženo téměř 50 členských států a 30 přidružených členů.
 
Pořadatelem této sportovní akce je HZS Královéhradeckého kraje, Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska a Krajské sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Královéhradeckého kraje. Akce se koná pod záštitou hejtmana Královéhradeckého kraje Lubomíra France a předsedy českého národního výboru CTIF plk. Drahoslava Ryby.
 
 
Odkazy do noveho okna

požární útok nasucho

požární útok nasucho 

Detailní náhled

štafety

štafety 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem