HZS Jihomoravského kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Hasiči mají nejlepší PR tým roku

Středa, 8. března 2023 - V úterý 7. března 2023 předal Pavel Vlček, předseda Výkonného výboru PR Klubu, tiskovým mluvčím Hasičského záchranného sboru České republiky prestižní ocenění PR tým roku. 

Ocenění patří všem mluvčím HZS ČR, jejich zástupcům a dokumentaristům. “Za mnohé vděčíme i všem hasičům, o kterých každý den mluvíme a jejichž práci přibližujeme veřejnosti,” řekla Pavla Jakoubková, mluvčí GŘ HZS ČR, a dodala: “Na kvalitním PR sboru má zásluhu i jeho vedení a odborníci, kteří mají co říct a nebojí se komunikovat s médii na přímo.”

ViewImage.jpg

"Celorepublikový tým, který v rámci HZS ČR zajišťuje komunikaci směrem k médiím a veřejnosti, čítá zhruba 20 příslušníků. Z toho 5 z nich pracuje přímo na Generálním ředitelství Hasičského záchranného sboru České republiky a koordinuje další komunikátory v krajích. Porota ocenila propracovaný a lety prověřený systém vzájemné spolupráce a informační podpory, který je velmi efektivní a poskytuje vysokou míru nasazení a flexibility, a to zejména při mimořádných událostech. Příkladem profesionální týmové práce bylo brilantní zvládnutí komunikace při katastrofách nebývalých rozměrů, jakými byly následky ničivého tornáda na jižní Moravě a následně hašení obřího požáru v Národním parku České Švýcarsko," uvedl PR klub na svém Facebooku.

vytisknout  e-mailem