HZS Jihočeského kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Konference Červený kohout 2017

Dvacetileté narozeniny oslaví v letošním roce konference požární ochrany Červený kohout. Kulaté výročí oslaví ve dnech 28. a 29. března, kdy v konferenčních prostorách Clarion Congress Hotelu České Budějovice proběhne její jubilejní ročník. 

Červený kohout patří mezi nejvýznamnější konference požární ochrany v naší republice. Po celá léta si drží vysoký kredit a oblíbenost v širokém spektru odborníků. Konferenci pravidelně navštěvují nejen příslušníci hasičského sboru, ale také výrobci stavebních systémů, technici požární ochrany, odborně způsobilé osoby, zástupci univerzit vyučujících problematiku požární ochrany a řada dalších.
Jihočeská konference nemá klasický vědecký charakter. Hlavní myšlenka, kterou si konference celých dvacet let drží, je propojení odborných přednášek s neformálními diskuzemi. Mnohokrát se prověřilo, že účastníci jednotlivých ročníků dokázali přenést nové odborné poznatky do praxe. Významným přínosem pro všechny jsou odborné diskuze na téma požární ochrany, kde se střetávají akademické, komerční a veřejné či neziskové úhly pohledu. 
Konference požární ochrany s mezinárodní účastí se pravidelně koná pod záštitou náměstka Generálního ředitelství HZS ČR pro prevenci a civilní nouzovou připravenost brig. gen. Ing. Miloše Svobody, odborným garantem za HZS Jihočeského kraje je náměstek ředitele HZS Jihočeského kraje pro prevenci a civilní nouzovou připravenost plk. Ing. Milan Brabec.

Na konferenci požární ochrany Červený kohout jste srdečně zváni!

Více informací o konferenci včetně organizačních pokynů a příhlášek naleznete v aktualitách na webových stránkách HZS Jihočeského kraje.

Zajímá Vás dále, kdo všechno se na pořádání všech ročníků podílel? Kolik účastníků konfereci během dvaceti let navštívilo? Kde všude se konala? Kteří významní hosté konferenci navštívili? Logo konference vpravo u článku je odkazem na odpovědi nejen na výše uvedené otázky...uvidíte, jak šel čas...

vytisknout  e-mailem