HZS Jihočeského kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Mistrovství HZS ČR ve vyprošťování zraněných osob z havarovaných vozidel

Ve dnech 14. a 15. září 2016 se v Mladé Boleslavi uskuteční VIII. mistrovství Hasičského záchranného sboru České republiky ve vyprošťování zraněných osob z havarovaných vozidel.  

Tak jak to na každém "vyprošťovacím" mistrovství bývá, je první den na programu odborný seminář pro všechny MCR_banner.pngúčastníky a rozhodčí. Vlastní soutěž se pak odehraje ve čtvrtek 15. září na boleslavském náměstí Republiky. Hlavními pořadateli jsou MV - generální ředitelství HZS ČR a Hasičský záchranný sbor Středočeského kraje.
Mistrovství ve vyprošťování se koná vždy jednou za dva roky a účastní se ho vždy vítězové soutěží jednotlivých HZS krajů. Na posledním mistrovství v roce 2014 v Plzni reprezentoval HZS Jihočeského kraje tým územního odboru Český Krumlov a skončil na skvělém 3. místě.
Kdo bude Jihočechy reprezentovat letos, teprve ukáže krajská soutěž HZS Jihočeského kraje ve vyprošťování, která proběhne ve středu 7. září na stanici v Českých Budějovicích (více o krajské soutěži). Vítěz krajského kola v Mladé Boleslavi poměří síly s dalšími 15 družstvy, tzn. dalšími vítězi krajských klání, dále družstvem HZS podniku Škoda Auto a hostem - jednotkou SDH obce Jablunkov.

Další informace o VIII. mistrovství HZS ČR ve vyprošťování zraněných osob z havarovaných vozidel - zde

vytisknout  e-mailem