HZS Jihočeského kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Krajská soutěž ve vyprošťování zraněných osob z havarovaných vozidel

  1. Krajská soutěž HZS Jihočeského kraje ve vyprošťování zraněných osob z havarovaných vozidel
  2. Vyprošťování osob z havarovaných vozidel je sport?
  3. Jak hasiči vyprošťují?

Ve středu 7. září 2016 se uskuteční krajská soutěž Hasičského záchranného sboru Jihočeského kraje ve vyprošťování zraněných osob z havarovaných vozidel. Organizátorem letošního klání je územní odbor České Budějovice. Soutěž bude v areálu českobudějovické stanice na Pražské třídě zahájena nástupem soutěžních týmů a rozhodčích v 9 hodin.

Každý územní odbor HZS Jihočeského kraje do soutěže nominuje jedno družstvo. Hostem, který porovná síly s profesionály, bude družstvo sboru dobrovolných hasičů z obce Vyšší Brod. Vítěz jihočeského kola postoupí na Mistrovství republiky HZS ČR ve vyprošťování zraněných osob z havarovaných vozidel, které se koná vždy jednou za dva roky. Letošní mistrovství pořádá HZS Středočeského kraje ve dnech 14. a 15. září v Mladé Boleslavi.

Soutěž ve vyprošťování zraněných osob z havarovaných vozidel je velmi atraktivní podívanou. Je možné zde vidět práci hasičů tak, jak ve skutečnosti u dopravních nehod probíhá.

A jak to vlastně celé letos na jihu Čech dopadlo? Vše se dozvíte v článku na našich webových stránkách a fotografie z akce naleznete na našem profilu.

Informace z Mistrovství HZS ČR ve vyprošťování zraněných osob z havarovaných vozidel v Mladé Boleslavi a výsledky jindřichohradeckého družstva jsou k dispozici na oficiálních stránkách mistrovství a nebo také v článku na našem webu.

 

vytisknout  e-mailem