HZS Královéhradeckého kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Hosté z Finska a Estonska navštívili stanici HZS Rychnov nad Kněžnou

Třicítka zástupců složek IZS a obcí z Finska, Estonska a České republiky navštívila v rámci mezinárodního workshopu Local Security ve středu 26. září 2018 stanici HZS Královéhradeckého kraje v Rychnově nad Kněžnou. 

Na stanici v Rychnově nad Kněžnou proběhla nejprve prezentace o způsobech fungování IZS v jednotlivých zemích, odkud účastníci workshopu pochází. Hosté si pak celou budovu stanice prohlédli, součástí exkurze byla také ukázka fungování zásahové techniky.

V rámci workshopu Local Security navštívili účastníci kromě stanice HZS například rychnovský městský úřad a městskou policii, Policii ČR, ale také SDH v Solnici, Skuhrově nad Bělou a Osečnici.

Jedná se o první workshop v rámci mezinárodního projektu Local Security (Místní bezpečnost). Ve dnech 25. – 28. 9. jsou účastníkům představovány všechny složky integrovaného záchranného systému včetně dobrovolných složek a jejich aktivity ve všech zemích. Organizátorem je sdružení SPLAV, které na projektu spolupracuje s MAS z Finska a Estonska.

Local Security (3).jpg

Martina Götzová, tisková mluvčí
FOTO: HZS Královéhradeckého kraje

Odkazy do noveho okna

Local Security (1)

Local Security (1) 

Detailní náhled

Local Security (2)

Local Security (2) 

Detailní náhled

Local Security (3)

Local Security (3) 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem