HZS Jihočeského kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Hokejový turnaj složek IZS pomůže přilákat nové hasiče, policisty, záchranáře nebo vojáky…

Hokej – nejrychlejší kolektivní hra na světě. Hokej se hraje na olympiádě, hokej přitahuje fanoušky, hokej budí emoce. A v Českých Budějovicích, jako v jediném městě v celé České republice, hokej spojuje všechny složky integrovaného záchranného systému. 

Hasiči, policisté, zdravotníci, vojáci, celníci…všichni se dennodenně potkávají při řešení mimořádných událostí. Ve středu 25. dubna však odloží zásahové oblečení a změří síly v ledové aréně.

Českobudějovická Budvar Aréna bude po celý den hostit již osmý ročník „Hokejového turnaje složek integrovaného záchranného systému“. Turnaj bude zahájen v 7:30, slavnostní vyhlášení vítězů se předpokládá v 18 hodin za přítomnosti primátora statutárního města České Budějovice a ředitelů jednotlivých zúčastněných složek.

Nosnou myšlenkou hokejového turnaje je neformální setkání záchranářů, aby se poznali i jinak než jen u reálných zásahů. Aby navázali i mimopracovní vztahy, které pak mohou pomoci při jejich často velmi náročné a vypjaté práci.

Sportovní klání bude na venkovní ploše u Budvar Arény doplněno o prezentaci složek, které se chtějí představit případným zájemcům o práci. Nabízíme všem případným „novým“ hasičům, vojákům, celníkům či policistům prohlédnout si zásahovou techniku a vybavení všech zúčastněných složek. Zároveň zájemcům o službu v Armádě ČR, v policejním či hasičském sboru nebo u zdravotních záchranářů budou v prostorech Budvar Arény k dispozici příslušníci jednotlivých složek s aktuálními informacemi o možnostech přijetí.

Organizátory hokejového turnaje jsou: Jihočeský kraj, statutární město České Budějovice, Hasičský záchranný sbor Jihočeského kraje, Krajské ředitelství policie Jihočeského kraje a Zdravotnická záchranná služba Jihočeského kraje.
Hlavním pořadatelem akce je Armáda ČR - 15. ženijní pluk Bechyně.

Turnaje se zúčastní družstva: HZS Jihočeského kraje, ZZS Jihočeského kraje doplněné o trenéry HC Motor, Policie ČR, Armády ČR, Vězeňské služby, podnikových hasičů SŽDC České Budějovice, Nemocnice České Budějovice, a. s., spojené se Sanatoriem Art a jako host je pozván univerzitní tým VŠTE.

Přijďte fandit, přijďte se pobavit o práci v našich sborech…

Odkazy do noveho okna

Hokejový turnaj IZS 2018

Hokejový turnaj IZS 2018 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem