HZS Středočeského kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Hledáme nové instruktory programu HASÍK CZ

Hasičský záchranný sbor Středočeského kraje hledá nové instruktory programu HASÍK CZ. Zájemci mohou být z řad příslušníků nebo i členů dobrovolných sborů. 

Vzdělávací program HASÍK CZ funguje už od roku 1996. Jeho autory jsou Bohdan a Štěpán Mikulkovi, příslušníci Hasičského záchranného sboru Moravskoslezského kraje, kteří už dlouhé roky slouží na stanici v Bruntále. K rozvoji programu významně přispěli také Ing. Jiří Horáček, bývalý ředitel HZS Olomouckého kraje, a psycholog Mgr. Miroslav Piňos.

Absolvujte intenzivní kurz ve školicím středisku v Kamenici, který osobně povedou bratři Mikulkové s Mgr. Piňosem a staňte se také „hasíkovcem“! V současné době máme vyškolené lektory na téměř čtyřiceti místech po celém kraji, ale stále je v mapě i mnoho míst, kde nám instruktoři chybí.

Výcvikový kurz pro instruktory preventivně výchovné činnosti v rámci realizace programu
HASÍK CZ - VÝCHOVA DĚTÍ V OBLASTI PO A OOB se skládá ze dvou částí:


- úvodní třídenní metodický kurz pro instruktory HZS a JSDH Libereckého, Plzeňského a Středočeského kraje v termínu 19. až 21. 10. 2018,
- supervizní seminář pro instruktory HZS a JSDH Libereckého, Plzeňského a Středočeského kraje v termínu 1. a 2. 12. 2018.


Přihlášku je nutno zaslat do konce září, více informací o kurzu – ZDE

Přihlášky a informace:
por. Ing. Lucie Jelínková
koordinátor PVČ HZS SčK
E-mail: lucie.jelinkova@sck.izscr.cz
Mobil: 605 058 437

Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem