HZS Zlínského kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Havarované auto smetl projíždějící vlak

(22.8.2015) V 7:25 hodin přijalo operační středisko hasičů informaci o dopravní nehodě v obci Bystřička, při níž došlo ke střetu osobního automobilu s vlakem. Podle prvotních informací se ve vozidle nikdo nenacházel. K události byla vyslána jednotka profesionálních hasičů ze stanice Valašské Meziříčí. 

Po příjezdu na místo bylo velitelem upřesněno, že zde nejprve došlo k dopravní nehodě osobního automobilu Škoda Felicia, která sjela z komunikace a zůstala v prostoru kolejiště. Řidič po nehodě z vozu vystoupil. Vlak, který následně místem projížděl, však nedokázal dobrzdit, a po střetu táhnul prázdné vozidlo ještě asi 150 metrů. Ve vlakové soupravě v té době cestovalo asi 50 osob. Řidič ani žádný z cestujících však naštěstí zraněni nebyli.
 
Hasiči provedli protipožární zabezpečení vraku automobilu a pomohli cestujícím z vlakové soupravy. Na místo byly následně povolány dvě jednotky drážních hasičů z Přerova a Ostravy, po jejichž příjezdu jim bylo místo události předáno a jednotka HZS kraje se vrátila zpět na stanici.  
 
 
Autor: kpt. Ing. Pavel Řezníček – HZS Zlínského kraje
Odkazy do noveho okna

DN Bystricka (1)

DN Bystricka (1) 

Detailní náhled

DN Bystricka (2)

DN Bystricka (2) 

Detailní náhled

DN Bystricka (3)

DN Bystricka (3) 

Detailní náhled

DN Bystricka (4)

DN Bystricka (4) 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem