HZS Pardubického kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Hasiči zasahují převážně na zasněžených silnicích

V Červené Vodě v úterý 23. ledna v 5.49 hodin hasiči vytahovali dodávku z příkopu a kamion, který nemohl pokračovat v cestě. V Horních Ředicích v 5.59 hodin hasiči zasahovali u nehody dvou osobních automobilů. Při nehodě byla jedna osoba zraněna, která byla předána do péče zdravotníků. Hasiči standardně zajistili vozidla proti vzniku požáru a zamezili úniku provozních náplní.

V 7.15 hodin hasiči zasahovali u kolize osobního automobilu, který skončil v příkopu. Z vozidla neunikaly žádné provozní náplně a kolize se obešla bez vážného zranění.

Kamion o váze přibližně 30 tun skončil před 11 hodinou vzpříčený v zatáčce na silnici z Klášterce nad Orlicí do Českých Petrovic. Částečně byl kamion i v příkopu. Hasiči museli kamion, který zcela zablokoval provoz na silnici, vytáhnout.

Meteorologové varují, že v noci na středu 24.1. i ráno a dopoledne se i v Pardubickém kraji (zejména na Orliskoústecku a Svitavsku) mohou vyskytnout mrznoucí srážky s tvorbou ledovky. Komunikace tak budou místy kluzké, řidiči a chodci by měli věnovat zvýšenou
pozornost místním podmínkám. V případě jízdy autem sledovat dopravní zpravodajství a styl jízdy přizpůsobit zhoršeným podmínkám.

Vendula Horáková, tisková mluvčí

Odkazy do noveho okna

Klášterec nOrlicí

Klášterec nOrlicí 

Detailní náhled

Klášterec nOrlicí1

Klášterec nOrlicí1 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem