HZS Zlínského kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Hasiči zasahovali u dvou dopravních nehod současně

(15.9.2015) Ke dvěma dopravním nehodám ve Zlíně na ulici Fryštácká byly o půl osmé večer vyslány dvě vozidla profesionálních hasičů ze stanice Zlín. Podle oznamovatele se u první nehody srazila dvě osobní auta, u druhé nehody opodál došlo ke kolizi osobního automobilu s cyklistou, který zůstal zaklíněn pod vozidlem.  

První vůz byl na místě událostí do pěti minut. Sražený cyklista byl již mimo havarované vozidlo a do své péče si jej převzala posádka zdravotnické záchranné služby. Druhá nehoda dvou osobních automobilů se obešla bez zranění. Na místě proto zůstala pouze jedna cisterna, druhá byla velitelem zásahu po provedení průzkumu odeslána zpět na základnu.
 
U nehody  dvou osobních automobilů bez zranění došlo pouze k drobnému úniku provozních kapalin, který byl jednotkou zlikvidován pomocí speciálních sorbentů. Vozidla byla následně odklizena mimo komunikaci, aby nebránila bezpečnému provozu.
 
Zraněný cyklista byl po prvotním ošetření odvezen zdravotnickou záchrannou službou do nemocnice. Hasiči zabezpečili místo nehody a nyní asistují policii při dokumentaci a vyšetřování nehody.
 
 
22:29 hodin
Po ukončení šetření provedli hasiči úklid komunikace a vrátili se zpět na stanici.
 
 
  
Autor: kpt. Ing. Pavel Řezníček – HZS Zlínského kraje

vytisknout  e-mailem