HZS Královéhradeckého kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Hasiči zasahovali během dne u několika dopravních nehod se zraněním osob

Častolovice – 05:44

Při nehodě dvou osobních vozidel v Komenského ulici došlo ke zranění jedné osoby. Hasiči provedli na vozidlech protipožární opatření. Zraněnou osobu převezli záchranáři do nemocnice. Silnice byla v době zásahu uzavřená. Z havarovaných vozidel unikly provozní náplně, které hasiči zasypali sorbentem. Automobily pak odstranili mimo komunikaci. Na místě zasahovali profesionální hasiči z Rychnova nad Kněžnou a dobrovolná jednotka z Kostelce nad Orlicí.

Hradec Králové – 08:14

Ve Všestarech došlo v části Bříza ke střetu nákladního vozidla a dodávky. Jedna osoba byla zraněna a předána do péče záchranářů. Hasiči místo nehody zajistili a provedli protipožární opatření. Provoz byl plně obnoven kolem 9:30. Na místě pomáhali hasiči ze stanice Hradec Králové – Pražská.

Hradec Králové – 10:38

Profesionální hasiči z centrální hradecké stanice zasahovali u dopravní nehody, která se stala ve Věkoších na křižovatce ulic Spořilovská a K Sokolovně. Střetla se zde dvě osobní vozidla. Jedna osoba byla zraněna. Hasiči jí poskytli první předlékařskou pomoc a předali ji do péče záchranářů. Poté zajistili úklid komunikace.

Valdice – 10:50

Ve Valdicích došlo k dopravní nehodě osobního vozidla, které skončilo mimo komunikaci na střeše. Na místo spěchali profesionální hasiči z Jičína. Po jejich příjezdu byla již jedna osoba mimo havarovaný vůz a v péči záchranářů.

Česká Skalice – 11:48

K dopravní nehodě osobního automobilu u České Skalice vyjížděli profesionální hasiči z Jaroměře a Náchoda spolu s dalšími složkami IZS. Automobil se nacházel několik desítek metrů od hlavní komunikace. „Podle vyjádření zasahujícího lékaře byl muž za volantem velmi pravděpodobně stižen srdeční zástavou. Na místě prováděli resuscitaci nejprve strážníci městské policie a poté záchranáři. Lékař však následně resuscitaci ukončil jako neúspěšnou,“ uvedl mluvčí zdravotnické záchranné služby Ivo Novák. Hasiči provedli na havarovaném vozidle protipožární opatření a místo nehody si převzali policisté.

Dobruška – 12:06

K dopravní nehodě se zraněním jedné osoby vyjížděli i profesionální hasiči z Dobrušky a dobrovolní hasiči z Opočna. Střetla se dvě osobní vozidla. Jednu osobu si převzali do péče záchranáři. Hasiči provedli na vozidlech protipožární opatření.

Martina Götzová, tisková mluvčí

Odkazy do noveho okna

DN Věkoše

DN Věkoše 

Detailní náhled

DN Věkoše (2)

DN Věkoše (2) 

Detailní náhled

DN Dobruška

DN Dobruška 

Detailní náhled

DN Dobruška (2)

DN Dobruška (2) 

Detailní náhled

DN Česká Skalice

DN Česká Skalice 

Detailní náhled

DN Česká Skalice (2)

DN Česká Skalice (2) 

Detailní náhled

DN Častolovice

DN Častolovice 

Detailní náhled

DN Častolovice (2)

DN Častolovice (2) 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem