HZS Pardubického kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Hasiči z Pardubického kraje opět nejlepší v raftu

O víkendu se v Praze - Tróji konal již 18. ročník raftových závodů. Tuto soutěž pořádal HZS hlavního města Prahy spolu s Fakultou tělesné výchovy a sportu UK Praha, která zajišťovala odborné rozhodčí a připravuje ty pravé záludnosti na trati.

Na cvičném kanálu v Troji se závodilo na raftových člunech v kategorii R4 (čtyřčlenná posádka) a v kategorii R6 (šestičlenná posádka). Tak jako každý rok reprezentovali HZS Pardubického kraje na této soutěži profesionální hasiči z Pardubic a již potřetí se přidala i další dvě družstva, a to hasiči z Chrudimi a Svitav. Tropické počasí, náročná trať a setkání těch nejlepších vodáků z řad hasičů – tak by se dal charakterizovat letošní 18. ročník. Pěkný sportovní den si nejvíce užili vítězové závodů. Jako již tradičně se závodilo ve dvou kategoriích – R 4 (raft se čtyřčlennou posádkou) a R 6 (raft se šestičlennou posádkou).

Vítězem v kategorii R 4 se stali hasiči z Liberce, druzí byli domácí Bukvice a třetí místo vybojovali hasiči z Pardubic (viz foto "raft2"), směny C. V kategorii R 6 zvítězili Pardubice A, druzí byli hasiči ze Svitav (viz foto "raft3"), třetí příčku obsadila Praha Centrála, směna C.

 

zdroj informací a foto: www.pozary.cz

Vendula Horáková, tisková mluvčí

 

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem