HZS Královéhradeckého kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Hasiči z Královéhradeckého kraje se prosadili na mezinárodní soutěži

Soutěž v disciplínách CTIF se konala v Rakousku. 

   Dne 30.6.2017 se ve městě Sankt Pölten v Rakousku konala soutěž v disciplínách CTIF s mezinárodní účastí „67. Nö Landesreuerwehr Leistungsbewerbe“.
   CTIF v překladu znamená Mezinárodní technický výbor pro prevenci a hašení požárů. Jedná se o nejvýznamnější celosvětovou organizací pro výměnu zkušeností v oblasti požární ochrany, pomoci a záchrany při katastrofách. S organizací souvisí také soutěže v CTIF a různé Mezinárodní hasičské soutěže, které se konají nejen u nás, ale i v zahraničí a prohlubují přátelské vztahy mezi hasičskými sbory členských zemí. V současné době je v rámci CTUIF sdruženo asi padesát členských států a třicet přidružených členů.
   Soutěže v Rakousku se zúčastnilo také družstvo Královéhradeckého kraje, které soutěžilo v kategoriích „Bronze B“ a „Silver B“, v první kategorii obsadilo třetí místo a v druhé kategorii místo druhé.  Pro hasičské sportovce z našeho kraje byla tato soutěž také přípravou na další mezinárodní soutěž CTIF, která se koná v Rakouském městě Villach v první polovině letošního července.     
   Závody CTIF se v Rakousku těší veliké popularitě a soutěže v Sankt Pölten se během tří dnů zúčastnilo přibližně deset tisíc hasičů.

Text a foto: HZS Královéhradeckého kraje

Odkazy do noveho okna

CTIF-30.6.

CTIF-30.6. 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem