HZS Královéhradeckého kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Hasiči z Jičína likvidovali požár autodílny

Příčinou požáru byla technická závada na dodávkovém vozidle. 

   Profesionální i dobrovolní hasiči z Jičína zasahovali dnes v úterý 24.10. od ranních hodin u požáru autodílny v areálu bývalé mlékárny v Dělnické ulici v Jičíně. Na operační středisko hasičů byla událost nahlášena v 6:51 hodin.
    Po příjezdu na místo hasiči průzkumem zjistili, že se jedná o požár autodílny v samostatně stojícím objektu, ve kterém se nacházelo ještě několik uzavřených garáží či dílen. Nejprve otevřeli vrata autodílny a brzy bylo zřejmé, že uvnitř hoří dodávkový automobil. Hasiči za pomocí vysokotlakého vodního proudu zahájili hašení a krátce po sedmé hodině oheň uhasili. Celý zásah probíhal za použití dýchacích přístrojů.
   Požárem byla zcela zničena zaparkovaná dodávka a poškozené bylo také další vybavení autodílny. Při události nebyl nikdo zraněn.
   Na místo se dostavil hasičský vyšetřovatel z Jičína a také pracovníci zjišťování příčin požáru z Institutu ochrany obyvatelstva z Lázní Bohdaneč. Společně jako důvod vzniku požáru předběžně stanovili technickou závadu na dodávkovém vozidle. Úmyslné založení požáru vyšetřovatelé vyloučili. Odhadovaná výše vzniklé škody byla po dohodě s majitelem stanovena na asi pět set tisíc korun českých.

Text: mjr. Mgr. Ondřej Sezima
Foto: HZS Královéhradeckého kraje

Odkazy do noveho okna

Jičín4

Jičín4 

Detailní náhled

Jičín3

Jičín3 

Detailní náhled

Jičín2

Jičín2 

Detailní náhled

Jičín1

Jičín1 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem