HZS Moravskoslezského kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Hasiči vyprostili osobu při nehodě dvou vozidel

V pátek 25. listopadu 2022 v 16:18 hod. byla na operační středisko HZS MSK nahlášena dopravní nehoda dvou osobních automobilů, která se stala v Bohumíně, městské části Nový Bohumín. U nehody museli hasiči pomocí vyprošťovacího zařízení vysvobodit z vozidla jednu osobu. Nehoda si vyžádala celkem dvě zraněné osoby. 

Na místo události byly vyslány jednotky profesionálních hasičů ze stanic Orlová a Bohumín. Spolu s hasiči na místo vyrazili i policisté a záchranná služba.

Hasiči po příjezdu na místo události zajistili obě vozidla proti požáru a následně začali z jednoho vozidla vyprošťovat, pomocí hydraulického vyprošťovacího nářadí, zaklíněnou osobu. Během pár minut se podařilo hasičům zraněnou osobu z vozu vyprostit, kdy museli rozpínacími kleštěmi odtrhnout levé přední dveře a následně postiženou osobu uložit na připravená nosítka zdravotníků. Zdravotníci si nakonec převzali do péče celkem dvě osoby.

Po odjezdu zdravotníků předali hasiči místo zásahu Policii ČR a vrátili se zpět na svou základnu. Po ukončení šetření příčin nehody byli hasiči opět povoláni zpět na místo události, kde provedli odklizení trosek obou vozidel a závěrečný úklid komunikace.

Odkazy do noveho okna

DN_vyprosteni_Bohumin (1)

DN_vyprosteni_Bohumin (1) 

Detailní náhled

DN_vyprosteni_Bohumin (2)

DN_vyprosteni_Bohumin (2) 

Detailní náhled

DN_vyprosteni_Bohumin (3)

DN_vyprosteni_Bohumin (3) 

Detailní náhled

DN_vyprosteni_Bohumin (4)

DN_vyprosteni_Bohumin (4) 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem