HZS Jihočeského kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Hasiči budou využívat Systém Florian - pozvánka na tiskovou konferenci

Aktuální informace o hasební vodě…rychlé vyhledání zdroje vody…možnost použití hydrantů… To všechno jsou jedny z nejdůležitějších informací, se kterými pracuje a které musí řešit velitel požární jednotky u každého požáru. Pokud má k dispozici ověřené a snadno dostupné informace, znamená to efektivnější zásah, nižší škody na majetku a především vyšší pravděpodobnost záchrany osob. 

Čevak.pngZnak HZS ČR - 1.jpg

Společnost ČEVAK, a. s., přichází se Systémem Florian a systém požárních hydrantů online poskytuje profesionálním hasičům Jihočeského kraje. Ti již mají systém instalovaný v softwarových podkladech na Operačním a informačním středisku HZS Jihočeského kraje a hlavně ve výjezdových tabletech určených pro velitele na místě zásahu. Využití Systému Florián Vám chceme představit na tiskové konferenci.

Tisková konference proběhne v pátek 23. března 2018 od 10 hodin na Krajském ředitelství HZS Jihočeského kraje v zasedací místnosti budovy A.

Systém Florián představí technický ředitel společnosti ČEVAK, a. s., Ing. Jiří Lipold a vedoucí útvaru marketingu a komunikace Ing. Jitka Kramářová. O výhodách pro hasiče nejen u zásahu, ale také na operačním středisku promluví ředitel HZS Jihočeského kraje plk. Ing. Lubomír Bureš.

Na tiskové konferenci Vám prakticky ukážeme, jak Systém Florian funguje. Uvidíte, jak hasiči mohou díky on-line připojení na svých zásahových tabletech rychle a jednoduše získat aktuální technické parametry o konkrétním hydrantu včetně jeho zanesení v mapových podkladech.   

Na tiskovou konferenci jste srdečně zváni.

vytisknout  e-mailem