HZS Královéhradeckého kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Halová soutěž v klasických disciplínách CTIF 2016

V neděli 6.3.2016 se v hale Policie České republiky „Háječek“ v Hradci Králové konala halová soutěž v klasických disciplínách CTIF.  Tu již tradičně pořádal Hasičský záchranný sbor Královéhradeckého kraje ve spolupráci se Sportovním klubem hasičů Královéhradeckého kraje.

Soutěžilo se ve dvou disciplínách rozdělených na kategorii muži a ženy.  Ve štafetě CTIF 4x40 metrů, která sestávala z volného úseku, kladiny, bariery a trubky, závodila čtyřčlenná družstva. Vytvoření sacího hadicového vedení (VSHV) prováděla pětičlenná družstva.  

Po slavnostním zahájení soutěže následoval trénink disciplín a soutěž. Do hradeckého poháru se přihlásilo celkem třináct soutěžních družstev (sedm v kategorii mužů a šest v ženské kategorii).  Každé družstvo mělo možnost absolvovat štafetu třikrát, do hodnocení závodu se jim započítávaly dva nejlepší výkony. Disciplínu VSHV měla družstva nárok absolvovat čtyřikrát, přičemž do hodnocení se započítávaly tři pokusy.

Prvenství v mužské kategorii získalo družstvo HZS Královéhradeckého kraje tým A. Druhé místo obsadilo taktéž družstvo HZS Královéhradeckého kraje s týmem B.

Vítězkami v ženské kategorii se staly dobrovolné hasičky z Českého Meziříčí.  

Po sečtení všech výsledků následovalo vyhodnocení soutěže a ocenění nejlepších družstev.  Poháry a diplomy týmům na stupních vítězů předal náměstek ředitele HZS Královéhradeckého kraje pro IZS plk. Ing. Radek Vymlátil. 

Odkazy do noveho okna

Háječek

Háječek 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem