HZS Zlínského kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Dvě zraněné osoby byly odvezeny do nemocnice.

(12. 12. 2019) Z kondiční jízdy byla dnes krátce před čtvrtou hodinou odpolední odvolána jednotka profesionálních hasičů stanice Otrokovice. Po přijetí oznámení o dopravní nehodě byla operačním střediskem okamžitě vyslána k dopravní nehodě se zraněním osob mezi obcemi Napajedla a Topolná. 

Jak bylo na místě zjištěno, u odbočky na štěrkovnu došlo ke srážce dvou osobních automobilů značky Citroen. Hasiči okamžitě zajistili místo havárie a poskytli oběma řidičům první předlékařskou pomoc. Po příjezdu zdravotnické záchranné sužby si je záchranáři převzali do své péče a následně byli oba účastníci odvezeni do nemocnice.

Hasiči zabezpečili vozidla proti nebezpečí vzniku požáru a úniky provozních kapalin byly zasypány a odstraněny pomocí speciálních sypkých sorbentů. Po dobu dokumentace nehody policií osvětlovala jednotka místo havárie, a po ukončení šetření bylo provedeno odstranění vozidel mimo komunikaci a byl proveden závěrečný úklid od střepů a úlomků, aby mohl být obnoven plynulý provoz. V 18:25 hodin se jednotka vrátila zpět na svou základnu.

Autor: kpt. Ing. Pavel Řezníček – HZS Zlínského kraje

Odkazy do noveho okna
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem