HZS Kraje Vysočina  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Dvě středeční nehody u Štoků

Následky hned dvou nehod museli v průběhu středečního dopoledne likvidovat hasiči u Štoků na Havlíčkobrodsku. Po deváté hodině dopoledne se zde střetl osobní vůz s nákladním, o dvě hodiny později o několik metrů dál havaroval kamion.  

Hlášení o první dopravní nehodě přijalo Krajské operační a informační středisko Hasičského záchranného sboru Kraje Vysočina v 09:18 hod. K nehodě vyjeli havlíčkobrodští profesionální hasiči s cisternovou automobilovou stříkačkou a jihlavští profesionální hasiči s rychlým zásahovým automobilem.
 
Při střetu nákladního a osobního vozidla utrpěla zranění řidička osobního vozidla a skončila v péči zdravotníků. Po nezbytném ošetření na místě události ji zdravotníci převezli sanitním vozem k dalšímu ošetření do nemocnice. Hasiči provedli na vozidlech protipožární opatření a uniklé provozní kapaliny zlikvidovali speciálním sorbentem. Komunikace zůstala po nehodě zcela neprůjezdná.
 
O dvě hodiny později vyjížděly stejné jednotky k nehodě kamionu, který skončil převrácený na boku mimo komunikaci. Při nehodě nebyl nikdo zraněn. Hasiči provedli na vozidle protipožární opatření a zamezili možnému úniku provozních kapalin.
 
Příčina, průběh a veškeré okolnosti dopravních nehod jsou předmětem policejního vyšetřování.
 
 

vytisknout  e-mailem