HZS Jihočeského kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Dvě sobotní nehody u Kunžaku

Jedna obec - dvě nehody. Jindřichohradečtí profesionální hasiči v sobotu odpoledne zasahovali dvakrát u Kunžaku, kde havarovala osobní auta. 

Nejprvě zasahovali hasiči, záchranáři a policisté u Kunžaku na silnici II. třídy č. 164. Nehoda se stala v sobotu krátce po poledni. Na místo z hasičských jednotek v 12:35 hodin vyjeli profesionální hasiči ze stanice Jindřichův Hradec. Průzkum na místě nehody ukázal, že se jedná o náraz osobního auta značky Ford do stromu. Vůz zůstal ležet na silnici převrácený na střeše. Zdravotníci ZZS museli ošetřit dvě zraněné osoby. Hasiči je nemuseli vyprošťovat, celé posádka havarovaného Fordu vylezla z auta sama. Jindřichohradecká jednotka u auta provedla protipožární opatřením a po dobu šetření policistů řídila provoz na komunikaci. Po naložení Fordu na vůz odtahové služby zasypala vyteklé provozní kapaliny na silnici sorbentem a následně zametla. Zásah hasiči ukončili před 16. hodinou.

U Kunžaku pak všechny složky integrovaného záchranného systému, včetně jindřichohradeckých profesionálních hasičů, zasahovaly u další nehody. Ta se stala na silnici II/151 krátce po 17. hodině. V tomto případě se jednalo také o jedno osobní auto, a to značky Škoda Octavia. Zraněná řidička byla v době příjezdu hasičů již v péči ZZS. Jindřichohradecká jednotka průzkumem zjistila, že z auta nevytékají žádné provozní kapaliny a po zadokumentování nehody Policií ČR pomohla s naložením Octavie na vůz odtahové služby. Zásah hasiči ukončili po závěrečném úklidu a průzkumu okolo 19. hodiny.

Odkazy do noveho okna

Dopravní nehoda OA, Kunžak - 27. 7. 2019 (4)

Dopravní nehoda OA, Kunžak - 27. 7. 2019... 

Detailní náhled

Dopravní nehoda OA, Kunžak - 27. 7. 2019 (3)

Dopravní nehoda OA, Kunžak - 27. 7. 2019... 

Detailní náhled

Dopravní nehoda OA, Kunžak - 27. 7. 2019 (2)

Dopravní nehoda OA, Kunžak - 27. 7. 2019... 

Detailní náhled

Dopravní nehoda OA, Kunžak - 27. 7. 2019 (1)

Dopravní nehoda OA, Kunžak - 27. 7. 2019... 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem