HZS Zlínského kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Dvě ranní dopravní nehody. Zraněni dva lidé.

(17.9.2015) Jednotky profesionálních hasičů zasahovaly na místech dopravních nehod u obce Francova Lhota na Vsetínsku a ve městě Uherský Brod. 

V 07:30 hodin vyslal krajský operační důstojník jednotku profesionálních hasičů stanice Valašské Klobouky na místo hlášené dopravní nehody osobního vozidla, ke které mělo dojít poblíž obce Francova Lhota.
 
Po příjezdu jednotky na místo bylo upřesněno, že došlo k nehodě vozidla zn. Peugeot 306, které vyjelo z komunikace, převrátilo se přes střechu a zůstalo stát na blízké louce pod úrovní komunikace. Při nehodě byla zraněna řidička vozidla.
 
Hasiči provedli zajištění místa nehody, opatření proti vzniku požáru, úniku provozních kapalin a asistovali zdravotníkům při ošetření řidičky. Po zadokumentování nehody policisty pomohli hasiči s vyproštěním vozidla a odstranili všechny následky na místě události.
 
Půl hodiny po výjezdu valašskoklobouckých hasičů byla na místo další hlášené dopravní nehody vyslána i jednotka profesionálních hasičů ze stanice Uherský Brod. Na ulici U Plovárny došlo ke střetu osobních vozidel zn. Peugeot a Volkswagen. Havarovaná vozidla částečně blokovala prostor křižovatky ulic. Na místě události už zasahovala posádka zdravotnické záchranné služby, která měla ve své péči jednoho zraněného účastníka nehody.
 
Hasiči zajistili místo nehody i obě havarovaná vozidla. Po naložení vraků na vozidlo odtahové služby dokončili hasiči nutné likvidační a úklidové práce.
 
Autor: por. Bc. Libor Netopil
           tiskový mluvčí HZS Zlínského kraje

vytisknout  e-mailem