HZS Zlínského kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Dva vozy se střetly na silnici I/55 mezi Tlumačovem a Otrokovicemi.

(16. 11. 2018) V 18:58 hodin byl vyhlášen poplach jednotkám profesionálních hasičů ze stanic Otrokovice a Kroměříž. Vysláni byli k hlášené dopravní nehodě, u které se měly nacházet zaklíněné osoby. 

Jako první na místo dorazili hasiči z Otrokovic. Po provedení průzkumu bylo upřesněno, že zde došlo ke střetu dvou osobních automobilů, kdy jeden zůstal po nárazu na vozovce, druhý ležel na boku mimo komunikaci. V době příjezdu hasičů byly již všechny osoby mimo vozidla a nebylo nutné jejich vyproštění.

Při havárii se zranil jeden z řidičů, a po prvotním ošetření byl odvezen posádkou zdravotnické záchranné služby do nemocnice. Ve druhém voze cestovaly dvě osoby, které byly bez zranění a byly ponechány na místě události.

Hasiči na pokyn velitele zásahu zajistili místo události, a po zabezpečení vraků proti požáru asistovali při dokumentaci místa havárie. Vůz, blokující komunikaci byl odklizen a povrch vozovky byl očištěn, aby mohl být obnoven plynulý provoz. Ve 20:14 hodin byl zásah jednotek na místě ukončen.

Autor: kpt. Ing. Pavel Řezníček – HZS Zlínského kraje

Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem