HZS Královéhradeckého kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Dopravní nehody v pátek třináctého

V pátek třináctého mělo smůlu hned několik řidičů, naše jednotky zasahovaly u čtyř dopravních nehod. Nejvážněji vypadaly nehody mezi královéhradeckou částí Rusek a Skaličkou, kde odstraňovali hasiči následky střetu dvou vozidel, a ve večerních hodinách u Vidochova, kde zasahovaly jednotky u havarovaného auta, které šlo přes střechu mimo vozovku, přičemž poškodilo svodidla.

Všestary – dopravní nehoda – 13. 1. 07:02
Hasiči zasahovali ráno u nehody osobního vozidla, které havarovalo do svodidel u kruhového objezdu nedaleko sjezdu z dálnice D11 mezi Hradcem Králové a Všestary. Jednu osobu prohlédne posádka ZZS. Zasahovaly jednotky: HZS Hradec Králové – Pražská, HZS Hradec Králové, JSDH Chlum (Všestary)

Hradec Králové – dopravní nehoda – 13. 1. 16:03
V Hradci Králové na křižovatce ulic Štefánikova a Zborovská odstranili hasiči následky dopravní nehody osobních vozidel. Nikdo nebyl zraněn, zlikvidovali jsme únik provozních kapalin. Zasahovala jednotka: HZS Hradec Králové

Hradec Králové – dopravní nehoda – 13. 1. 16:17
Mezi královéhradeckou částí Rusek a Skaličkou odstraňovali hasiči následky nehody dvou vozidel. Zraněné osoby měla v péči ZZS. Jedno z nabouraných aut vyprostili hasiči z příkopu, druhé vyprošťovala přivolaná služba. Jednotka se postarala o úklid vozovky. Zasahovala jednotka: HZS Hradec Králové

Vidochov – dopravní nehoda – 13. 1. 20:33
Profesionální jednotka hasičů z Nové Paky zabezpečila místo nehody osobního vozidla, které havarovalo na silnici č. 16 mezi Vidochovem a obcí Horka u Staré Paky. Vozidlo se po nehodě převrátilo a poškodilo svodidla. Dva lidé byli v péči ZZS, jedna osoba byla převezena do nemocnice. Zasahovaly jednotky: HZS Nová Paka, HZS Jilemnice.

Odkazy do noveho okna

Hradec Králové, Štefánikova

Hradec Králové, Štefánikova 

Detailní náhled

Hradec Králové, Všestary

Hradec Králové, Všestary 

Detailní náhled

P1030827

P1030827 

Detailní náhled

Rusek (1)

Rusek (1) 

Detailní náhled

Rusek (2)

Rusek (2) 

Detailní náhled

Rusek (3)

Rusek (3) 

Detailní náhled

Rusek (4)

Rusek (4) 

Detailní náhled

Vidochov

Vidochov 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem